Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

Најпродавани во ТВ/Аудио/Видео

VIVAX IMAGO LED TV-32LE141T2S2 TV

6.999 ден
 • Екран 32" - 80 cm
 • Резолуција 1366x768 пиксели
6.999 ден

Vivax LED TV-55UHD123T2S2SM-55'' Smart UHD TV

27.990 ден
 • Дијагонала: 55"/140 cm
 • Резолуција: 3840 x 2160 (4K)
 • Технологија: LED Smart TV
 • Wi-fi
27.990 ден

VIVAX Smart 43'' TV-43S60T2S2SM FHD

14.999 ден
 • Екран 43" - 109 cm
 • Smart Android 7.1
14.999 ден

Vivax IMAGO LED 75UHD123T2S2SM- 75'' Smart UHD

49.990 ден
 • Дијагонала: 75"/190 cm
 • Технологија: LED Smart TV
 • Wi-fi
49.990 ден

VIVAX Smart TV49S60T2S2SM-49''

17.999 ден
 • Екран 49"- 124cm
 • Smart Android 7.1
17.999 ден

Vivax IMAGO LED 65UHD123T2S2SM- 65'' Smart UHD TV

32.990 ден
 • Дијагонала: 65" / 165 cm
 • Технологија: LED Smart TV
 • Тјунер: DVB-T2/C/S2
 • Wi-fi
32.990 ден

Vivax imago LED TV-55UHDS61T2S2SM,4K UHD-ANDROID SMART TV

27.990 ден
 • Екран 55" - 140cm
 • ANDROID 9.0 SMART
 • Wi-Fi
27.990 ден

Showing 1–12 of 14 results

Сортирај по

VIVAX 50UHD122T2S2- 50'' 4K UHD TV

15.999 ден
 • Екран 50" - 127cm
 • Резолуција 3840 x 2160
 • Контраст 4000:1
15.999 ден

VIVAX 55UHD122T2S2- 55'' 4K UHD ТV

17.490 ден
 • Екран 55" - 140 cm
 • Резолуција 3840 x 2160 4K UHD
 • Контраст 4000:1
17.490 ден

Vivax IMAGO LED 65UHD123T2S2SM- 65'' Smart UHD TV

32.990 ден
 • Дијагонала: 65" / 165 cm
 • Технологија: LED Smart TV
 • Тјунер: DVB-T2/C/S2
 • Wi-fi
32.990 ден

Vivax IMAGO LED 75UHD123T2S2SM- 75'' Smart UHD

49.990 ден
 • Дијагонала: 75"/190 cm
 • Технологија: LED Smart TV
 • Wi-fi
49.990 ден

VIVAX IMAGO LED TV-32LE141T2S2 TV

6.999 ден
 • Екран 32" - 80 cm
 • Резолуција 1366x768 пиксели
6.999 ден

VIVAX IMAGO LED TV-32LE141T2S2SM ANDROID SMART телевизор

8.990 ден
 • Екран 32" - 80 cm
 • ANDROID 9.0 SMART
 • Wi-Fi
8.990 ден

VIVAX IMAGO LED TV-49UHDS61T2S2SM, 4K UHD, ANDROID SMART телевизор

21.990 ден
 • Екран 49" - 124cm
 • ANDROID 9.0 SMART
 • Wi-Fi
21.990 ден

Vivax imago LED TV-55UHDS61T2S2SM,4K UHD-ANDROID SMART TV

27.990 ден
 • Екран 55" - 140cm
 • ANDROID 9.0 SMART
 • Wi-Fi
27.990 ден

Vivax LED TV-40LE113T2S2SM -40'' FullHD Smart TV

13.900 ден
 • Android 7.1 TV Smart
 • Wi-fi
13.900 ден

Vivax LED TV-55UHD123T2S2SM-55'' Smart UHD TV

27.990 ден
 • Дијагонала: 55"/140 cm
 • Резолуција: 3840 x 2160 (4K)
 • Технологија: LED Smart TV
 • Wi-fi
27.990 ден

VIVAX LED-50UHD123T2S2SM-50'' Smart UHD TV

24.990 ден
 • Дијагонала: 50"/126 cm
 • Резолуција: 3840 x 2160 (4K)
 • Технологија: LED Smart TV
 • Wi-fi
24.990 ден

VIVAX Smart 43'' TV-43S60T2S2SM FHD

14.999 ден
 • Екран 43" - 109 cm
 • Smart Android 7.1
14.999 ден

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка