Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

Купувајте од удобноста на вашиот дом, од работа или во движење по најдостапни цени и до 12 рати без камата со VISA, MasterCard и Maestro кредитните картички на Стопанска банка АД – Скопје. Имате опција да купувате до 12 рати и со DINERS CLUB International картичките.

Се што треба да направите е да се регистрирате на нашиот вебсајт за да можете да ги искористите сите придобивки за онлајн купување кои ги нуди нашата интернет продавница. 

Внесете ги омилените производи во вашата кошничка и следете ги чекорите од едноставиот систем за нарачување. 

Со користење на mymarket.mk добивате можност да изберете каде и кога купените производи да се достават, начинот на плаќање кој најмногу одговара на вашите можности, вирманско плаќање со општа уплатница или плаќање при испорака на вашата адреса.

Го одбирате производот или производите кои сакате да ги нaрачате и ги додавате во кошничка, потоа одете во следниот чекор Продолжи на плаќање, каде впишувате име и презиме, адреса за испорака и контакт телефон. Потоа имате избор на плакање каде одбирате како сакате да платите. Доколку одберете плаќање со картичка одете во последниот чекор каде ги внесувате податоците од картичката и кликнете на потврди два пати за да ја завршите нарачката


MyMarket ви овозможува плаќање на 2, 3, 6 и 12 рати без камата при користење на VISA, MasterCard или Maestro кредитните картички на Стопанска банка АД – Скопје. Овозможено e и плаќање до 12 рати со Diners Club картичките.


По успешното завршување на вашата нарачка, за која ќе добиете автоматска потврда на вашата еmail адреса со која сте веќе регистрирани, во рок од 24 часа ќе бидете телефонски контактирани од нашата корисничка поддршка за потврда на плаќањето на рати. 

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка