Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

Цената за испораката е 99ден. за вкупна нарачка до 2.800ден., над 2.800ден. испораката е бесплатна.    

Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Македонија, до секоја адреса и населено место.   

Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект или пред влез на куќа од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.
 

Други информации околу испораката

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни. Нарачателот е должен при приемот на пратката детално да ја провери и да разгледа дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци веднаш да се пријави на лицето кое ја доставува пратката.

Сите пратки се осигурани од губење и оштетување при испорака до секоја адреса. При преземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише адресницата од доставувачот и да задржи еден од примероците за себе како потврда за преземањето.

За сите други информации контактирајте не на телефонскиот број +389 75 690 120 или преку email [email protected]
Доколку ви се потребни информации за статусот на пратката и терминот за нејзиното доставување, можете да ја контактирате директно доставните служби: “Фалкон Логистик Курир” на тел. 13 113 или емаил: [email protected], или доставната служаба “DelCo” на тел. 02 3209 751, мобилни 070 235-394, 072 320 817.

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка