Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

MyMarket ви овозможува да го платите одбраниот производ со:

• Еднократно или до 12 рати со платежните картички VISA, MasterCard, Maestro и Diners Club од било која банка во и надвор од Македонија преку CaSys International картичниот систем
• во готово (при испораката на нарачката на адресата за испорака)
• вирманско плаќање со општа уплатница или со Интернет банкарство

Плаќање при испорака на нарачката:

Оваа опција ви овозможува да нарачате производ и при самата испорака на дадената адреса да го извршите плаќањето. Плаќањето при испорака на соодветната адреса се извршува исклучиво во готово. Во случај да примачот не е во состојба да ја прими пратката на наведената адресата, курирот е должен да остави известување за пратката.

Вирманско плаќање со општа уплатница или со интернет банкарство:

Кога вашиот избор на плаќање е преку интернет банкарство, на вашата еmail адреса ќе добиете фактура со сите потребни информации за плаќањето, вклучувајќи го и бројот на сметката на која што треба да се уплати сумата од нарачката.
Потоа можете да ја извршите уплатата преку Интернет банкарството доделено од вашата банка или на редовниот начинот со општа уплатница во најблиската банка или пошта.
По приемот на уплатата, ние ќе ви ги испратиме нарачаните производи на наведената адресата за испорака.

Цените на производите на нашиот сајт се со вклучен ДДВ (Данок на додадена вредност). 
*според Закон за Електронска Трговија член 7 став 3

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка