Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

Најпродавани во Вградни апарати

Vivax BO-624MH G врадена печка

8.900 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
8.900 ден

Vivax BH-022VC Стаклокерамичка плоча

6.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
6.990 ден

Vivax CHO-60PT070A X Аспиратор

6.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
6.990 ден

VIVAX HOME вградна керамичка плотна BH-04TVC

9.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
9.990 ден

VIVAX HOME индукциска плотна HPI-1500TP

3.590 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
3.590 ден

VIVAX HOME Аспиратор CHO-60PM075A W

4.600 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
4.600 ден

VIVAX HOME Аспиратор CHO-60PA075A X

4.600 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
4.600 ден

Прикажувам 1–12 од 15 резултати

Сортирај по

Vivax BH-022VC Стаклокерамичка плоча

6.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
6.990 ден

Vivax BH-042IN индукциска вградлива плоча

14.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
14.990 ден

Vivax BH-042IN X индукциска вградлива плоча

14.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
14.990 ден

Vivax BH-042TVC вградна стаклокерамичка плоча

9.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
9.990 ден

Vivax BO-624MH G врадена печка

8.900 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
8.900 ден

Vivax BO-658FXHTD G вградена печка

16.600 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
16.600 ден

Vivax CHO-60PT070A X Аспиратор

6.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
6.990 ден

VIVAX HOME BO-608FAHTD GW вградна рерна

16.890 ден
VIVAX HOME BO-608FAHTD GW вградна рерна Мултифункционална фурна Дигитален тајмер 7 програми Енергетска класа: А Вентилаторно печење на нивоа
16.890 ден

VIVAX HOME Аспиратор CHO-60PA075A X

4.600 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
4.600 ден

VIVAX HOME Аспиратор CHO-60PM075A W

4.600 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
4.600 ден

VIVAX HOME Аспиратор CHO-60PM075A W

4.600 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
4.600 ден

VIVAX HOME Аспиратор CHO-60PT070A B

6.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
6.990 ден

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка