Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

Showing all 6 results

Сортирај по

KONCAR Бојлер за бања EGV 50C2RA

5.590 ден
 • Волумен: 50 литри
 • Монтажа : на зид
 • Притисок при работа : 6 bar
5.590 ден

KONCAR Бојлер за бања EGV 50C2TA

5.180 ден
 • Волумен: 50 литри
 • Монтажа : на зид
 • Фабрички подесена температура 80 º C
5.180 ден

KONCAR Бојлер за бања EGV 80C2RA

5.899 ден
 • Волумен: 80 литри
 • Монтажа : на зид
 • Притисок при работа : 6 bar
 • Надворешно подесување на температура 35°C-85°C
5.899 ден

KONCAR Бојлер за бања EGV 80C2TA

5.480 ден
 • Волумен: 80 литри
 • Монтажа : на зид
 • Притисок при работа : 6 bar
 • Фабрички подесена температура 80 º C
 • Внатрешен термостат
5.480 ден

VIVAX електричен бојлер EWH-50VR

5.500 ден
 • Бела боја
 • Капацитет: 50 литри
 • Јачина: 2000W
 • Инсталација: вертикална
5.500 ден

VIVAX електричен бојлер EWH-80VR

6.500 ден
 • Капацитет: 80 литри
 • Монтажа : вертикална
 • Јачина: 2000W
 • Енергетска класа: C
6.500 ден

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка