Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

Најпродавани во Ладење/Греење

Распродадено

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
19.990 ден

VIVAX ACP-12CH35AERI R32

29.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
29.990 ден
Распродадено

VIVAX ACP-12CH35AEVI R32

33.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
33.990 ден
vivax-acp12ch35reii
Распродадено

VIVAX COOL ACP-12CH35REII R32

20.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
20.990 ден
Распродадено

VIVAX ACP-12CH35AEMI R32

23.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
23.990 ден
Распродадено

VIVAX ACP-24CH70AERI R32

56.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
56.990 ден
vivax-12ch35rea
Распродадено

VIVAX ACP-12CH35REA

14.990 ден
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A (3.22/3.61)
 • Максимален капацитет на ладење: 3300.00 W
 • Mаксимален капацитет на греење: 3300.00 W
 • Работна температура: од -7 ℃ до 43 ℃
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
14.990 ден

Showing 1–12 of 32 results

Сортирај по

AUX 12ASW-H12E4/LPR1DI

22.490 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
22.490 ден

AUX 18ASW-H18Q4 LPR1DI

32.520 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
32.520 ден

AUX 24ASW-H24F4/LPR1DI

44.890 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
44.890 ден

INVENTOR ARIA AR3VI32-12WF/AR3V032-12

25.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
25.990 ден

INVENTOR ARIA AR3VI32-18WF/AR3V032-18

41.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
41.990 ден

INVENTOR PREMIUM PR1VI32-12WFCB

22.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
22.990 ден

INVENTOR PREMIUM PR1VI32-18WFC

37.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
37.990 ден
Распродадено

VIVAX - ACP-09CH25AEMI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
19.990 ден
Распродадено

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
19.990 ден
Распродадено

VIVAX ACP-09CH25AERI R32

25.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
25.990 ден
Распродадено

VIVAX ACP-09CH25AUJI R32

18.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
18.990 ден
Распродадено

VIVAX ACP-12CH35AEMI R32

23.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
23.990 ден

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка