Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

Најпродавани во Инвертер Клими

VIVAX ACP-12PT35AEHs мобилен клима уред

25.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
25.990 ден

VIVAX ACP-09CH25AEMIS R32

24.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
24.990 ден

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
19.990 ден

VIVAX ACP-12CH35AEEI R32 PRO

34.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
 
34.990 ден

VIVAX COOL ACP-12CH35AEVIs R32 GRAY MIRROR

32.890 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
32.890 ден

Инвертер клима уред VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32

29.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
29.990 ден

VIVAX ACP-12CH35AEMIs R32

22.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
22.990 ден

Прикажувам 1–12 од 35 резултати

Сортирај по

TESLA Клима инвертер TT34TP21W-1232IA

21.990 ден
TESLA Клима инвертер TT34TP21W-1232IA A++/A+/R32/12000BTU бела боја
21.990 ден

VIVAX ACP-09CH25AEMIS R32

24.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
24.990 ден

VIVAX ACP-12CH35AEEI R32 PRO

34.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
 
34.990 ден

VIVAX ACP-12CH35AEFIs R32

18.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
18.990 ден

VIVAX ACP-12CH35AEHI + R32

36.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
36.990 ден

VIVAX ACP-12CH35AEMIs R32

22.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
22.990 ден

VIVAX ACP-12CH35AESI PRO R32

24.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
24.990 ден

VIVAX ACP-12CH35REWI R32

39.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
39.990 ден

VIVAX ACP-12PT35AEHs мобилен клима уред

25.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
25.990 ден

VIVAX ACP-18CH50AERI+ R32

45.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
45.990 ден

VIVAX cool ACP-12CH35AEHI+ Gold инвертер клима уред

36.990 ден
Гаранција: 5 години Испорака: 48 часа
36.990 ден

VIVAX cool ACP-12CH35AEMIs Инвертер клима уред

22.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
22.990 ден

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка