Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

Најпродавани во 3.5 kW

VIVAX COOL ACP-12CH35AEVIs R32 GRAY MIRROR

32.890 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
32.890 ден

VIVAX ACP-12CH35AEMIs R32

22.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
22.990 ден

Инвертер клима уред VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32

29.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
29.990 ден

VIVAX ACP-12CH35AERI + R32 GOLD

32.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
32.990 ден

VIVAX cool ACP-12CH35AEMIs Инвертер клима уред

22.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
22.990 ден

VIVAX ACP-12PT35AEHs мобилен клима уред

25.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
25.990 ден

VIVAX COOL ACP-12CH35REII R32

20.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
20.990 ден

Прикажувам 1–12 од 17 резултати

Сортирај по

VIVAX ACP-12CH35AEEI R32 PRO

34.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
 
34.990 ден

VIVAX ACP-12CH35AEFIs R32

18.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
18.990 ден

VIVAX ACP-12CH35AEHI + R32

36.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
36.990 ден

VIVAX ACP-12CH35AEMIs R32

22.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
22.990 ден

VIVAX ACP-12CH35AESI PRO R32

24.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
24.990 ден

VIVAX ACP-12CH35REWI R32

34.890 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
34.890 ден

VIVAX ACP-12PT35AEHs мобилен клима уред

25.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
25.990 ден

VIVAX cool ACP-12CH35AEHI+ Gold инвертер клима уред

36.990 ден
Гаранција: 5 години Испорака: 48 часа
36.990 ден

VIVAX cool ACP-12CH35AEMIs Инвертер клима уред

22.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
22.990 ден

Инвертер клима уред VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32

29.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
29.990 ден

VIVAX ACP-12CH35AEMI R32

25.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
25.990 ден

VIVAX ACP-12CH35AEQIs R32

20.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
20.990 ден

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка