Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

Се прикажуваат сите 6 резултати

Сортирај по

Vivax BH-022VC Стаклокерамичка плоча

6.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
6.990 ден

Vivax BH-042IN индукциска вградлива плоча

14.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
14.990 ден

Vivax BH-042IN X индукциска вградлива плоча

14.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
14.990 ден

Vivax BH-042TVC вградна стаклокерамичка плоча

9.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
9.990 ден

VIVAX HOME вградна керамичка плотна BH-04TVC

9.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
9.990 ден

VIVAX HOME индукциска плотна HPI-1500TP

3.590 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
3.590 ден

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка