Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

На Залиха

VIVAX COOL ACP-12CH35REII R32

 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

16.990 ден

Compare
Шифра:VII-01
Карактеристики:
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.2 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 23.5 kg
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 700 X 245 X 544 mm
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
Weight 23.5 kg
Dimensions 70 × 24.5 × 54.4 cm
Потрошувачка:
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
Моќност:
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3200.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3400.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3200/3400 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1060 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1000 W
Перформанси:
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 550.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.1 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 56.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃  ДО 50 ℃
Останато:
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
ФРЕОН: R32
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3200/3400 W
ФИЛТРИ: Јонизатор, Филтер за прашина, Bio филтер

Најпродавани

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

16.590 ден
(4 Reviews)
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX COOL ACP-12CH35REII R32

16.990 ден
(0 Reviews)
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AEMI R32

21.990 ден
(0 Reviews)
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-24CH70AERI R32

52.990 ден
(0 Reviews)
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35REA

14.990 ден
(0 Reviews)
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A (3.22/3.61)
 • Максимален капацитет на ладење: 3300.00 W
 • Mаксимален капацитет на греење: 3300.00 W
 • Работна температура: од -7 ℃ до 43 ℃
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AUJI R32

24.990 ден
(0 Reviews)
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-24CH70AEQI R32

46.990 ден
(0 Reviews)
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка