Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

Out of stock

VIVAX – ACP-09CH25AEMI R32

 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

19.990 ден

Compare
Шифра:SF-006-1
Карактеристики:
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 22.70 kg
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 770 X 555 X 300 mm
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2
Потрошувачка:
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.2/4.0)
Моќност:
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3220.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3370.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2640/2930 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 710 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 739 W
Перформанси:
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 520.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃  ДО 50 ℃
Останато:
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2
ФРЕОН: R32
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2640/2930 W
ФИЛТРИ: Филтер за прашина, Cold catalyst филтер

Најпродавани

Распродадено

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AERI R32

29.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
Распродадено

VIVAX ACP-12CH35AEVI R32

33.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
Распродадено

VIVAX - ACP-09CH25AEMI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-18CH50AERI R32

42.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

INVENTOR PREMIUM PR1VI32-12WFCB

22.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
Распродадено

VIVAX ACP-09CH25AUJI R32

18.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка