Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

На Залиха

VIVAX ACP-12CTIFM35AERI

 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

18.500 ден

Compare
Шифра:MSVP-01
Карактеристики:
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 16.2 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: /
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: /
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 20 до 30 м2
Weight 16.2 kg
Dimensions 70 × 60 × 21 cm
Потрошувачка:
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++
Моќност:
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3.517(0,821-4,162) KW
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3,81 (0,85-4,777) KW
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3,5/3,8 KW
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 40 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 40 W
Перформанси:
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 512 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.2 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 35 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -20 ℃  ДО 50 ℃
Останато:
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 20 до 30 м2
ФРЕОН: /
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3,5/3,8 KW
ФИЛТРИ: Bio филтер, филтер за прашина, јонизатор

Најпродавани

Распродадено

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

16.590 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
Распродадено

VIVAX ACP-24CH70AERI R32

52.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
vivax-12ch35rea
Распродадено

VIVAX ACP-12CH35REA

14.990 ден
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A (3.22/3.61)
 • Максимален капацитет на ладење: 3300.00 W
 • Mаксимален капацитет на греење: 3300.00 W
 • Работна температура: од -7 ℃ до 43 ℃
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
Распродадено

VIVAX ACP-12CH35AUJI R32

24.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
Распродадено

VIVAX ACP-24CH70AEQI R32

46.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CTIFM35AERI

18.500 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AERI R32

27.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка