Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

На Залиха

VIVAX ACP-12CH35AERI + R32 GOLD

 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

32.990 ден

Compare
Шифра:VIR-02-GOLD
Карактеристики:

Why are we building a fitness app on the blockchain? | Alexandria sus 250 for sale New PWNFT coach puts premium on fitness for Asian Cup

МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.20 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 26.50 kg
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 770 X 555 X 300 mm
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
Тежина 8,2 кг
Димензии 77 × 55 × 30 cm
Потрошувачка:
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.0/4.1)
Моќност:
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4160.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4780.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1089 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1050 W
Перформанси:
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 539.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 38.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃  ДО 50 ℃
Останато:
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
ФРЕОН: R32
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3810 W
ФИЛТРИ: Јонизатор, Bio филтер

Најпродавани

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-09CH25AEMIS R32

24.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12PT35AEHs мобилен клима уред

25.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX - ACP-09CH25AEMI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AEMIs R32

22.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-18CH50AERI+ R32

45.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AEEI R32 PRO

34.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
 

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка