Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

На Залиха

VIVAX ACP-12CH35AEEI R32 PRO

 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

 

34.990 ден

Compare

Енергетска класа (SEER/SCOP): A+++ (8.5/4.60)

Максимален капацитет на ладење: 4748 W

Максимален капацитет на греење: 5568 W

Просечна моќност: 3516/3810 W

Влезна моќност ладење: 879 W

Влезна моќност греење: 929 W

Проток на воздух: 520.00 m3

Капацитет на одвлажнување: 1.20 l/h

Ниво на бучава: 39.00 dB

Работна температура: ОД -25 ℃ ДО 50 ℃

Енергетска класа (SEER/SCOP): A+++ (8.5/4.60) Максимален капацитет на ладење: 4748 W Максимален капацитет на греење: 5568 W Просечна моќност: 3516/3810 W Влезна моќност ладење: 879 W Влезна моќност греење: 929 W Проток на воздух: 520.00 m3 Капацитет на одвлажнување: 1.20 l/h Ниво на бучава: 39.00 dB Работна температура: ОД -25 ℃ ДО 50 ℃ Маса внатрешна единица: 8.70 kg Маса надворешна единица: 29.60 kg Препорачана површина: до 40 м2 Фреон: R32 Филтри: Јонизатор Bio-филтер Филтер за прашина Димензии надворешна единица: 765 X 555 X 303 mm Димензии внатрешна единица: 835 X 295 X 208 mm  

Најпродавани

VIVAX HOME освежувач и разладувач на воздух AC-6081

4.100 ден
 • Гаранција: 1 година
 • Испорака: 48 часа

VIVAX WMH-2001B ѕидна греалка

3.390 ден
 • Гаранција: 1 година
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-09CH25AEMIS R32

24.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX HOME вентилатор стоечки TF-61

2.100 ден
 • Гаранција: 1 година
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AEEI R32 PRO

34.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
 

VIVAX COOL ACP-12CH35AEVIs R32 GRAY MIRROR

32.890 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка