Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

На Залиха

VIVAX ACP-12CH35AEVI R32

 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

33.990 ден

Compare
Шифра:VIV-02
Карактеристики:
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 9.90 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 29.10 kg
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 554 X 333 mm
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 40 м2
Weight 9.9 kg
Dimensions 80 × 55.4 × 33.3 cm
Потрошувачка:
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.7/4.1)
Моќност:
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4466.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4877.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3517/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1095 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1117 W
Перформанси:
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 500.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 37.50 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃  ДО 50 ℃
Останато:
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 40 м2
ФРЕОН: R32
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3517/3810 W
ФИЛТРИ: Филтер за прашина, Bio филтер, јонизатор

Најпродавани

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

16.590 ден
(4 Reviews)
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AEQI R32

17.590 ден
(0 Reviews)
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-24CH70AUJI R32

50.900 ден
(0 Reviews)
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX COOL ACP-12CH35REII R32

16.990 ден
(0 Reviews)
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AEMI R32

21.990 ден
(0 Reviews)
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-24CH70AERI R32

52.990 ден
(0 Reviews)
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35REA

14.990 ден
(0 Reviews)
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A (3.22/3.61)
 • Максимален капацитет на ладење: 3300.00 W
 • Mаксимален капацитет на греење: 3300.00 W
 • Работна температура: од -7 ℃ до 43 ℃
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка