Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

Out of stock

VIVAX ACP-12CT35AERI

  • Гаранција: 5 години
  • Испорака: 48 часа

49.000 ден

Compare
Шифра:VIPK-01
Карактеристики:
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 14.8kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 34.7kg
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 x 554 x 333 mm
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 40 m2
Weight 34.7 kg
Dimensions 80 × 55.4 × 33.3 cm
Потрошувачка:
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6,1/4,0)
Моќност:
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3810 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4340 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3810 KW
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1168 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1100 W
Перформанси:
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 512 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1,20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 43 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃  ДО 50 ℃
Останато:
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 40 m2
ФРЕОН: R32
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3810 W
ФИЛТРИ: Филтер за прашина, јонизатор, Bio филтер

Најпродавани

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

19.990 ден
  • Гаранција: 3 години
  • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AEVI R32

37.990 ден
  • Гаранција: 5 години
  • Испорака: 48 часа

VIVAX COOL ACP-12CH35REII R32

20.990 ден
  • Гаранција: 5 години
  • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-24CH70AERI R32

56.990 ден
  • Гаранција: 5 години
  • Испорака: 48 часа

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка