Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

На Залиха

VIVAX ACP-12CH35REWI R32

 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
Просечна моќ ладење/греење: 3500/4200W Коефициент SEER/SCOP: 8.5W/4.6W Проток на воздух: 650 m³ Работна температура: -20 до 50°C Капацитет на одвлажнување: 1,6L/h Вграден WiFi модул/Тајмер 24h/Турбо Био филтер/Nano Aqua Јонизатор/Самочистење

39.990 ден

Compare

Енергетска класа на ладење: A+++
Енергетска класа на греење: A++
(SEER/SCOP): (8.5/4.6)
Максимален капацитет на ладење: 4308.00 W
Максимален капацитет на греење: 4381.00 W

Енергетска класа на ладење: A+++ Енергетска класа на греење: A++ (SEER/SCOP): (8.5/4.6) Максимален капацитет на ладење: 4308.00 W Максимален капацитет на греење: 4381.00 W Просечна моќност: 3500/4200 W Влезна моќност ладење: 875 W Влезна моќност греење: 1460 W Проток на воздух: 650 m3 Капацитет на одвлажнување: 1.60 l/h Ниво на бучава: 38 dB Работна температура: од -20 ℃ до 50 ℃ Маса на внатрешна единица: 10 kg Маса на надворешна единица: 31.5 kg Препорачана површина: до 40 м2 Фреон: R32 Филтри: Филтер за прашина, Bio филтер Димензии надворешна единица: 800 X 553 X 275 mm

Најпродавани

VIVAX WMH-2001B ѕидна греалка

3.390 ден
 • Гаранција: 1 година
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-09CH25AEMIS R32

24.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX HOME вентилатор стоечки TF-61

2.100 ден
 • Гаранција: 1 година
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AEEI R32 PRO

34.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
 

VIVAX COOL ACP-12CH35AEVIs R32 GRAY MIRROR

32.890 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка