Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

Нема на залиха

VIVAX ACP-12CH35REA

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A (3.22/3.61)
 • Максимален капацитет на ладење: 3300.00 W
 • Mаксимален капацитет на греење: 3300.00 W
 • Работна температура: од -7 ℃ до 43 ℃
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

14.990 ден

Compare
Шифра:VISREA-1
Карактеристики:
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 9.4 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.00 kg
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 696 X 432 X 256 mm
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
Потрошувачка:
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A (3.22/3.61)
Моќност:
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3300.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3300.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3300/3300 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1213 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1088 W
Перформанси:
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 600.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 40.50 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -7 ℃  ДО 43 ℃
Останато:
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
ФРЕОН: R410A
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3300/3300 W
ФИЛТРИ: Филтер за прашина

Најпродавани

VIVAX ACP-09CH25AEMIS R32

24.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-18CH50AERI+ R32

45.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX COOL ACP-12CH35AEVIs R32 GRAY MIRROR

32.890 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX - ACP-09CH25AEMI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AEMIs R32

22.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка