Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

Out of stock

VIVAX ACP-12CH35AUJI R32

 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

24.990 ден

Compare
Шифра:VIЈ-02
Карактеристики:
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 25.00 kg
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 720 X 540 X 260 mm
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
Weight 8 kg
Dimensions 72 × 54 × 26 cm
Потрошувачка:
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.2/4.05)
Моќност:
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3600.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3700.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/3500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1090 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 970 W
Перформанси:
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 600.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 42.10 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃  ДО 48 ℃
Останато:
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
ФРЕОН: R32
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/3500 W
ФИЛТРИ: Филтер за прашина, Bio филтер, Catalyst филтер

Најпродавани

Распродадено

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

16.590 ден
(4 Reviews)
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
Распродадено

VIVAX ACP-12CH35AEQI R32

17.590 ден
(0 Reviews)
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
Распродадено

VIVAX ACP-24CH70AUJI R32

50.900 ден
(0 Reviews)
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX COOL ACP-12CH35REII R32

16.990 ден
(0 Reviews)
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AEMI R32

21.990 ден
(0 Reviews)
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-24CH70AERI R32

52.990 ден
(0 Reviews)
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35REA

14.990 ден
(0 Reviews)
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A (3.22/3.61)
 • Максимален капацитет на ладење: 3300.00 W
 • Mаксимален капацитет на греење: 3300.00 W
 • Работна температура: од -7 ℃ до 43 ℃
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка