Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

На Залиха

Vivax refrigerator CF-310 NFX

 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

26.990 ден

Compare
Basic characteristics
Net fridge capacity [l]: 224
Net freezer capacity [l]: 78
Energy class: F
Colour: Inox
Noise: 41
Dimensions and mass
Width: 59.5
Height: 188
Depth: 63
Other features
Number of shelves in the refri: 4
Number of drawers in the refri: 1
Number of drawers in the freez: 3
Door material: Metal
Total No Frost: Da
Type: Samostojeći
Number of door shelves: 4
Door opening: Promjenjivo
Climate Class: N, ST, T

Најпродавани

Vivax Фрижидер TTR-98

11.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

Vivax Замрзнувач TTF-68

9.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

Vivax refrigerator CF-310 NFX

26.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

Vivax Фрижидер DD-207 SL

14.890 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

Vivax Комбиниран Фрижидер CF-170 LF W

14.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

Вертикален замрзнувач Vivax VF-157 WH

15.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка