Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

На Залиха

Vivax COOL MODEL ACP-18CH50AEMIs R32 Inverter

 

 • Гаранција: 5 Години
 • Бесплатна достава

39.990 ден

Compare

Висока ефикасност, самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, 12 Fan Speed, self cleaning, индикатор за истекување на гасот за разладување, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, sleep mode, тајмер, интелегентно отопување, memory функција, турбо, припрема за Wi-Fi ( WiFi ready )

 

 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++(7.4/4.0)
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 5832.00 W
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 5850.00 W
 • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5275/5570 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1550 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1570 W
 • ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 840.00 m3
 • КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.80 l/h
 • НИВО НА БУЧАВА: 42.50 dB
 • РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃ ДО 50 ℃
 • МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 10.00kg
 • МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 32.70 kg
 • ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 55 м2
 • ФРЕОН: R32
 • ФИЛТРИ:Cold catalyst филтер, Филтер за прашина
 • ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 805 X 554 X 330 mm
 • ДИМЕНЗИИ ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 957 X 302 X 213 mm
 • ГАРАНЦИЈА:5 години
 • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Најпродавани

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-09CH25AEMIS R32

24.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX COOL ACP-12CH35AEVIs R32 GRAY MIRROR

32.890 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX - ACP-09CH25AEMI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AEMIs R32

22.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка