Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

На Залиха

VIVAX COOL ACP-18CH50AERI+ R32 инвертер клима уред

 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
Бренд
Боја Бела
Енергетска ефикасност A++
Моќност 5.5 kW

45.990 ден

Compare
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:5900 W
 • Макс. капацитет на греење:5850 W
 • Просечна моќност:5275/5568 W
 • Влезна моќност ладење:1550 W
 • Влезна моќност греење:1500 W
ДОПОЛНИТЕЛНИ КАРАКТЕРИСТИКИ Просечна моќност: 5275/5568 W Влезна моќност ладење: 1550 W Влезна моќност греење: 1500 W Проток на воздух: 730 m3 Капацитет на одвлажнување:1.80 l/h Ниво на бучава: 43.00 dB Работна температура: Од -20 ℃  до 50 ℃ Маса на внатрешна единица: 10.90 kg Маса на надворешна единица: 33.50 kg Препорачана површина: до 55 м2
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:5900 W
 • Макс. капацитет на греење:5850 W
 • Просечна моќност:5275/5568 W
 • Влезна моќност ладење:1550 W
 • Влезна моќност греење:1500 W
 • Проток на воздух:730.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.80 l/h
 • Ниво на бучава:43.00 db
 • Работна температура:од -20   до 50 
 • Маса внатрешна единица:10.90 kg
 • Маса надворешна единица:33.50 kg
 • Препорачана површина:до 55 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:Филтер за прашина
 • Димензии надв. Единица:805 X 554 X 330 mm
 • Гаранција:5 години

Најпродавани

VIVAX ACP-09CH25AEMIS R32

24.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AEMIs R32

22.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-18CH50AERI+ R32

45.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AEEI R32 PRO

34.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
 

VIVAX ACP-12PT35AEHs мобилен клима уред

25.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX COOL ACP-12CH35AEVIs R32 GRAY MIRROR

32.890 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка