Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

На Залиха

VIVAX cool ACP-12CH35AEMIs Инвертер клима уред

 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

22.990 ден

Compare

Капацитет на греење: 3810 (1084~4220))W
Капацитет на ладење: 3517 (1114~4162)W
Енергетска класа греење/ладење: A+/A++
(SEER/SCOP): (6.1/4.0)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 2700 W
Разладувачки медиум: R32
Wi-Fi ready: Да
Влезна моќност греење/ладење: 1088W/1213W
Проток на воздух: ≤540 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 1.2 L/h
Работно подрачје: -15°C≤T≤50°C
Боја: бела

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ЛАДЕЊЕA++ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕA+ МОЌНОСТ (KW)3,5 МОЌНОСТ (btu)12000 КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ (kw)3.517(1.114~4.162) КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ (kw)3.81(1.084~4.22) ПОТРОШУВАЧКА ЛАДЕЊЕ (w)1237(130~1580) ПОТРОШУВАЧКА ГРЕЕЊЕ (w)964(100~1580) ПРОТОК НА ВОЗДУХ538 m³ ОДВЛАЖНУВАЊЕ (L)1,2 SEER / SCOP6,1 / 4 РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА-15°C ~+50°C ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА30~40m² ГРЕЈАЧ ВО НАД. ЕД.Х SMART/WI-FIОПЦИЈА УСБ ТЕХНОЛОГИЈАинвертер ТЕЖИНА НАД. ЕД. (kg)22,7 ДИМЕНЗИИ НАД. ЕД.700 x 550 x 275 mm ТЕЖИНА ВНАТ. ЕД. (kg)7,5 ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕД.805 x 285 x 194 mm ЗВУЧЕН ПРИТИСОК (dB)22 ГАРАНЦИЈА ( Год. )5 ФИЛТРИБио филтер, филтер за прaшина

Најпродавани

VIVAX WMH-2001B ѕидна греалка

3.390 ден
 • Гаранција: 1 година
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-09CH25AEMIS R32

24.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX HOME вентилатор стоечки TF-61

2.100 ден
 • Гаранција: 1 година
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AEEI R32 PRO

34.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
 

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка