Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

На Залиха

Vivax BH-042TVC вградна стаклокерамичка плоча

 • Вид на плоча: Керамичка
 • Вид на управување: Дигитално
 • Димензии: 59 х 52 cm

9.500 ден

Compare
Шифра:0001212642
 • Vivax BH-042VC вградна стаклокерамичка плоча
 • Тежина Kg: 9.6
 • Вид на плоча: Керамичка
 • Вид на управување: Дигитално
 • Димензии: 59 х 52 cm
 • Моќ на електрична зона 1 (W): 1200
 • Моќ на електрична зона 2 (W): 1800
 • Моќ на електрична зона 1 (W): 2000
 • Моќ на електрична зона 1 (W): 1200
 • Степени на моќност: 9
 • Дoполнителни функции: Child Lock, Timer
 • Гаранција: 3 години

Најпродавани

Vivax BO-654PH G врадена печка

8.900 ден
 • Моќност (V): 240
 • Волумен: 65
 • Димензии: В х Ш х Д: 57.5 х 59.5 х 59.5 cm
 • ECO функција: Да
 • Енергетска класа: А

Vivax BO-658FXHTD G вградена печка

16.600 ден
 • Моќност (V): 240
 • Волумен (L): 65
 • Димензии В х Д: 59.5 х 59.5
 • Енергетска класа: А

Vivax BH-042TVC вградна стаклокерамичка плоча

9.500 ден
 • Вид на плоча: Керамичка
 • Вид на управување: Дигитално
 • Димензии: 59 х 52 cm

Vivax BH-042IN индукциска вградлива плоча

11.900 ден
 • Тежина kg: 10
 • Вид на плоча: Индукциска
 • Вид на управување: Дигитално
 • Димензии Ш х Д: 59 х 52 cm

Vivax BH-042IN X индукциска вградлива плоча

12.900 ден
 • Тежина kg: 10
 • Вид на плоча: Индукциска
 • Вид на управување: Дигитално
 • Димензии Ш х Д: 59 х 52 cm

Vivax BH-022VC Стаклокерамичка плоча

6.700 ден
 • Тежина (kg):4.7
 • Тип на плоча:Керамичка
 • Управување: Дигитално
 • Ширина (cm):28.8
 • Должина (cm):52

VIVAX HOME Аспиратор CHO-60PM075A W

4.300 ден
 • Енергетска класа: B
 • Димензии (ВxШxД): 60x14x50cm
 • Тип: Вградлив
 • Бучавост dB: 51

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка