Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

На Залиха

VIVAX ACP-24CH70AERI+ R32

 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

61.990 ден

Compare
Шифра:VIR-04
Карактеристики:
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 12.90 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 48.00 kg
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 845 X 700 X 320 mm
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 75 м2
Тежина 12,9 кг
Димензии 84,5 × 70 × 32 cm
Потрошувачка:
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.4/4.0)
Моќност:
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 8440.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 2177.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 7330/7610 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 2402 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 2177 W
Перформанси:
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1050.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 46.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃  ДО 50 ℃
Останато:
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 75 м2
ФРЕОН: R32
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 7330/7610 W
ФИЛТРИ: Bio филтер, јонизатор

Најпродавани

VIVAX ACP-12PT35AEHs мобилен клима уред

25.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-09CH25AEMIS R32

24.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX - ACP-09CH25AEMI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AEMIs R32

22.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-18CH50AERI+ R32

45.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка