Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

Out of stock

VIVAX ACP-24CH70AEMI R32

 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

48.990 ден

Compare
Шифра:VIM-04
Карактеристики:
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 12.30 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 51.50 kg
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 845 X 702 X 363 mm
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 75 м2
Weight 12.3 kg
Dimensions 84.5 × 70.2 × 36.3 cm
Потрошувачка:
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.00)
Моќност:
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 7880.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 8790.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 7030/7330 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 2345 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 2035 W
Перформанси:
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 980.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 44.50 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃  ДО 50 ℃
Останато:
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 75 м2
ФРЕОН: R32
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 7030/7330 W
ФИЛТРИ: Bio филтер, филтер за прашина

Најпродавани

Распродадено

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

16.590 ден
(4 Reviews)
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
Распродадено

VIVAX - ACP-09CH25AEMI R32

16.990 ден
(0 Reviews)
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-18CH50AERI R32

39.990 ден
(0 Reviews)
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

INVENTOR PREMIUM PR1VI32-12WFCB

22.990 ден
(0 Reviews)
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
Распродадено

VIVAX ACP-09CH25AUJI R32

18.990 ден
(0 Reviews)
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
Распродадено

VIVAX ACP-18CH50AUJI R32

37.990 ден
(0 Reviews)
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

INVENTOR PREMIUM PR1VI32-18WFC

37.990 ден
(0 Reviews)
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка