Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

Out of stock

VIVAX ACP-18CH50AUJI R32

 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

37.990 ден

Compare
Шифра:VIЈ-03
Карактеристики:
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 12.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 35.00 kg
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 1.010 X 385 X 310 mm
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2
Weight 12 kg
Dimensions 101 × 38.5 × 31 cm
Потрошувачка:
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.57/4.02)
Моќност:
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 5400.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 5900.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5270/5370 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1650 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1490 W
Перформанси:
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 850.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 43.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃  ДО 48 ℃
Останато:
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2
ФРЕОН: R32
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5270/5370 W
ФИЛТРИ: Bio филтер, филтер за прашина, Catalyst филтер

Најпродавани

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AEVI R32

33.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX COOL ACP-12CH35REII R32

20.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AEMI R32

23.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-24CH70AERI R32

56.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35REA

14.990 ден
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A (3.22/3.61)
 • Максимален капацитет на ладење: 3300.00 W
 • Mаксимален капацитет на греење: 3300.00 W
 • Работна температура: од -7 ℃ до 43 ℃
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка