Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

Out of stock

VIVAX ACP-18CH50AEMI R32

 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

38.990 ден

Compare
Шифра:VIM-03
Карактеристики:
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 10.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 34.00 kg
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 554 X 333 mm
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 55 м2
Weight 10 kg
Dimensions 80 × 55.4 × 33.3 cm
Потрошувачка:
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.1/4.0)
Моќност:
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6130.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6740.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5280/5570 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1539 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1480 W
Перформанси:
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 840.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 44.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃  ДО 50 ℃
Останато:
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 55 м2
ФРЕОН: R32
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5280/5570 W
ФИЛТРИ: Bio филтер, филтер за прашина

Најпродавани

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AEVI R32

33.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

AUX 12ASW-H12E4/LPR1DI

22.490 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AERI R32 GOLD

29.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

AUX 18ASW-H18Q4 LPR1DI

32.520 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка