Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

На Залиха

VIVAX ACP-12PT35AEHs мобилен клима уред

 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

25.990 ден

Compare
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+ (2.6/2.8)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3517.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:2930.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/2900 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1350 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1045 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:420.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:3.25 l/h
НИВО НА БУЧАВА:54.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД 5 ℃  ДО 35 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:34.40 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:0.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R290
ФИЛТРИ:/
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:0 X 0 X 0 mm

Најпродавани

VIVAX HOME вентилатор стоечки TF-61

2.100 ден
 • Гаранција: 1 година
 • Испорака: 48 часа

VIVAX WMH-2001B ѕидна греалка

3.390 ден
 • Гаранција: 1 година
 • Испорака: 48 часа

VIVAX HOME освежувач и разладувач на воздух AC-6081

4.100 ден
 • Гаранција: 1 година
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12PT35AEHs мобилен клима уред

25.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-09CH25AEMIS R32

24.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AEMIs R32

22.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка