Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

На Залиха

VIVAX ACP-12CH35AESI PRO R32

 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

28.000 ден

Compare
Шифра:VAEFISPRO1
Карактеристики:
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.70 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 23.70 kg
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 720 X 495 X 270 mm
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м22
Тежина 23,70 kg
Димензии 72 × 49 × 27 cm
Потрошувачка:
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.0/4.2)
Моќност:
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4308.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4381.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3517/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1096 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1027 W
Перформанси:
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 530.00 m33
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 37.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃  ДО 50 ℃
Останато:
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м22
ФРЕОН: R32
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3517/3810 W
ФИЛТРИ: Филтер за прашина

Најпродавани

VIVAX ACP-12CH35AERI R32

29.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-09CH25AEMIS R32

24.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-18CH50AERI+ R32

49.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AEVI R32

37.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX - ACP-09CH25AEMI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка