Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

На Залиха

VIVAX ACP-12CH35AERI R32

 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

29.990 ден

Compare
Шифра:VIR-02
Карактеристики:
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.20 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 26.50 kg
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 770 X 555 X 300 mm
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
Weight 8.2 kg
Dimensions 77 × 55 × 30 cm
Потрошувачка:
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.0/4.1)
Моќност:
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4160.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4780.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1089 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1050 W
Перформанси:
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 515.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 38.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃  ДО 50 ℃
Останато:
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
ФРЕОН: R32
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3810 W
ФИЛТРИ: Јонизатор, Филтер за прашина, Bio филтер

Најпродавани

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AEVI R32

37.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-24CH70AERI R32

56.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35REA

14.990 ден
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A (3.22/3.61)
 • Максимален капацитет на ладење: 3300.00 W
 • Mаксимален капацитет на греење: 3300.00 W
 • Работна температура: од -7 ℃ до 43 ℃
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AUJI R32

24.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-24CH70AEQI R32

52.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка