Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

На Залиха

VIVAX ACP-12CH35AEHI + R32

 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

36.990 ден

Compare
Шифра:VIAEHI1
Карактеристики:
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.20 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27 kg
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 770 X 555 X 300 mm
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35-40 м22
Тежина 35 kg
Димензии 77 × 55 × 30 cm
Потрошувачка:
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A+++ (8.5/4.6)
Моќност:
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4308.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4396.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3517/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 900 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 950 W
Перформанси:
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 700.00 m33
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -25 ℃  ДО 50 ℃
Останато:
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35-40 м22
ФРЕОН: R32
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3517/3810 W
ФИЛТРИ: Филтер за прашина, биофилтер

Најпродавани

VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32

32.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AERI R32

29.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-09CH25AEMIS R32

24.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX - ACP-09CH25AEMI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AEMIS R32

22.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-18CH50AERI R32

42.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка