Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

На Залиха

MS ENERGY NEUTRON n3 Dark Gray Електричен тротинет

 • Тркала: 10″
 • Носивост: 100 kg
 • Макс. брзина: 25 km/h
 • Мотор: 350W
 • Опсег: 20 – 25 km
 • Време на полнење: 4 – 5 h
 • Тежина: 13,9 kg

24.990 ден

Compare
Шифра:MS-T-4
 • MS ENERGY NEUTRON n3 Dark Gray Електричен тротинет
 • Моќност 350W
 • Материјал: Алуминиум
 • Максимална брзина 25 km/h
 • Тркала: 10″
 • Максимална носивост: до 100kg
 • Време на полнење: 4 – 5 h
 • Светла: Предно и задно + илуминација (контрола со помош на апликација)
 • Тежина: 13,9 kg
 • Кочници: Задна диск кочница + предна електрична кочница, ножна итна кочница
 • Гаранција: 1 година

Најпродавани

MS ENERGY NEUTRON n1 Електричен тротинет

16.990 ден
 • Мотор: 250W
 • Батерија – литиумска 24V/8,0Ah
 • Максимална брзина 30 km/h
 • Големина на тркала: 8"

MS ENERGY NEUTRON n3 White Електричен тротинет

24.990 ден
 • Материјал: Алуминиум
 • Тркала: 10″
 • Носивост: 100 kg
 • Макс. брзина: 25 km/h
 • Опсег: 20 – 25 km
 • Мотор: 350W
 • Батерија: 36V, 7.5Ah
 • Време на полнење: 4 – 5 h

MS ENERGY NEUTRON е20 Електричен тротинет

35.990 ден
 • Материјал: Алуминиум
 • Тркала: 10″
 • Носивост: 120 kg
 • Макс. брзина: 40 km/h
 • Опсег: 60 – 70 km
 • Мотор: 500W
 • Батерија: 48 V / 17.5 Ah моќна со 91 ќелии
 • Време на полнење: 8 – 9 h

MS ENERGY NEUTRON е10 Електричен тротинет

27.990 ден
 • Максимална брзина: до 35 km/h
 • Моќност на моторот: 450W
 • Максимална носивост: до 120kg
 • Батерија: 12,5Ah

MS ENERGY NEUTRON M10 Електричен тротинет

18.990 ден
 • Материјал: алуминиум
 • Тркала: 8.5″
 • Носивост: 120 kg
 • Батерија: 36V, 7.5Ah
 • LED дисплеј
 • Максимална брзина: 25 km/h

MS ENERGY NEUTRON n3 Dark Gray Електричен тротинет

24.990 ден
 • Тркала: 10"
 • Носивост: 100 kg
 • Макс. брзина: 25 km/h
 • Мотор: 350W
 • Опсег: 20 – 25 km
 • Време на полнење: 4 – 5 h
 • Тежина: 13,9 kg

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка