Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

На Залиха

INVENTOR PREMIUM PR1VI32-18WFC

 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

37.990 ден

Compare
Шифра:IIP-03
Карактеристики:
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 10 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 34 kg
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 333 X 554 mm
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2
Weight 10 kg
Dimensions 95.7 × 21.3 × 30.2 cm
Потрошувачка:
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.1/5.1)
Моќност:
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 5280.00 (1810-6130) W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 5570.00 (1370-6740) W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5280/5570 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1539(140-2360) W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1480 (200-2410) W
Перформанси:
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 840.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.60 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 56 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃  ДО 50 ℃
Останато:
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2
ФРЕОН: R32
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5280/5570 W
ФИЛТРИ: Sterilization HEPA филтер, јонизатор, Triple Action филтер, Powerfull Self cleaning

Најпродавани

Распродадено

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AERI R32

29.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
Распродадено

VIVAX ACP-12CH35AEVI R32

33.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
vivax-acp12ch35reii
Распродадено

VIVAX COOL ACP-12CH35REII R32

20.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
Распродадено

VIVAX ACP-12CH35AEMI R32

23.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
Распродадено

VIVAX ACP-24CH70AERI R32

56.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
vivax-12ch35rea
Распродадено

VIVAX ACP-12CH35REA

14.990 ден
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A (3.22/3.61)
 • Максимален капацитет на ладење: 3300.00 W
 • Mаксимален капацитет на греење: 3300.00 W
 • Работна температура: од -7 ℃ до 43 ℃
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка