Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

Нема на залиха

INVENTOR PREMIUM PR1VI32-12WFCB

 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

22.990 ден

Compare
Шифра:IIP-02
Карактеристики:
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.6 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 23.2 kg
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 720 X 270 X 495 mm
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
Тежина 7,6 kg
Димензии 80,5 × 19,7 × 28,5 cm
Потрошувачка:
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
Моќност:
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4160.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4220.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3600/3200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1213(130-1580) W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1088 (100-1680) W
Перформанси:
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 540.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 55 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃  ДО 50 ℃
Останато:
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
ФРЕОН: R32
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3600/3200 W
ФИЛТРИ: Sterilization HEPA филтер, јонизатор, Triple Action филтер, Powerfull Self cleaning

Најпродавани

VIVAX ACP-12CH35AERI R32

29.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AEVI R32

37.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX - ACP-09CH25AEMI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-18CH50AERI R32

42.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка