Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

Нема на залиха

INVENTOR ARIA AR3VI32-12WF/AR3V032-12

 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

25.990 ден

Compare
Шифра:IIA-02
Карактеристики:
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.2 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27 kg
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 770 X 300 X 555 mm
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 40 м2
Тежина 8,2 kg
Димензии 80,2 × 18,9 × 29,7 cm
Потрошувачка:
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.0/5.1)
Моќност:
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3510.00 (820-4160) W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3810.00 (840-4780) W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1089 (50-1600) W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1050 (130-1710) W
Перформанси:
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 515.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 54 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃  ДО 50 ℃
Останато:
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 40 м2
ФРЕОН: R32
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3510/3810 W
ФИЛТРИ: Sterilization HEPA филтер, јонизатор, Triple Action филтер, Powerfull Self cleaning

Најпродавани

VIVAX ACP-12CH35AERI R32

29.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-09CH25AEMIS R32

24.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-18CH50AERI+ R32

49.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AEVI R32

37.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX - ACP-09CH25AEMI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка