Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

Нема на залиха

VIVAX COOL ACP-12CH35REII R32

 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

20.990 ден

Compare
Шифра:VII-01
Карактеристики:
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.2 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 23.5 kg
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 700 X 245 X 544 mm
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
Тежина 23,5 кг
Димензии 70 × 24,5 × 54,4 cm
Потрошувачка:
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
Моќност:
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3200.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3400.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3200/3400 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1060 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1000 W
Перформанси:
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 550.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.1 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 56.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃  ДО 50 ℃
Останато:
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
ФРЕОН: R32
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3200/3400 W
ФИЛТРИ: Јонизатор, Филтер за прашина, Bio филтер

Најпродавани

VIVAX ACP-12PT35AEHs мобилен клима уред

25.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-09CH25AEMIS R32

24.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX - ACP-09CH25AEMI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AEMIs R32

22.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-18CH50AERI+ R32

45.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AEEI R32 PRO

34.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
 

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка