Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

Нема на залиха

VIVAX ACP-18CH50AERI R32

 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

42.990 ден

Compare
Шифра:VIР-03
Карактеристики:
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 10.80 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 37.00 kg
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800 X 554 X 333 mm
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2
Тежина 10,8 kg
Димензии 80 × 55,4 × 33,3 cm
Потрошувачка:
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.4/4.0)
Моќност:
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6210.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6980.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5280/5570 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1538 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1461 W
Перформанси:
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 750.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃  ДО 50 ℃
Останато:
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2
ФРЕОН: R32
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5280/5570 W
ФИЛТРИ: Јонизатор, Bio филтер

Најпродавани

VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32

32.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AERI R32

29.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-09CH25AEMIS R32

24.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-18CH50AERI+ R32

49.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AEVIs R32

32.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX - ACP-09CH25AEMI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка