Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

Нема на залиха

AUX 24ASW-H24F4/LPR1DI

 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

44.890 ден

Compare
Шифра:AUX-03
Карактеристики:
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 00.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 00.00 kg
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 880 X 286 X 203 mm
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 80 м2
Димензии 88 × 28,6 × 20,3 cm
Потрошувачка:
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.11/3.83)
Моќност:
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 7000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 7300.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 7000/7300 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 2070 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 2080 W
Перформанси:
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1060.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.70 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 00.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
Останато:
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 80 м2
ФРЕОН: R32
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 7000/7300 W
ФИЛТРИ: /

Најпродавани

VIVAX ACP-12CH35AERI R32

29.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AEVI R32

37.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX - ACP-09CH25AEMI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-18CH50AERI R32

42.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка