Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

На Залиха

AUX 18ASW-H18Q4 LPR1DI

 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

32.520 ден

Compare
Шифра:AUX-02
Карактеристики:
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 00.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 00.00 kg
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 880 X 286 X 203 mm
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2
Dimensions 88 × 28.6 × 20.3 cm
Потрошувачка:
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.11/3.83)
Моќност:
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3500.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/3500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1100 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1000 W
Перформанси:
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 520.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 00.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
Останато:
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35-40 м2
ФРЕОН: R32
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/3500 W
ФИЛТРИ: /

Најпродавани

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

16.590 ден
(4 Reviews)
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

AUX 12ASW-H12E4/LPR1DI

22.490 ден
(0 Reviews)
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-18COFM50AERI

47.000 ден
(0 Reviews)
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AERI R32 GOLD

28.990 ден
(0 Reviews)
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

AUX 18ASW-H18Q4 LPR1DI

32.520 ден
(0 Reviews)
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CT35AERI

41.990 ден
(0 Reviews)
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-18CH50AEMI R32

35.990 ден
(0 Reviews)
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка