Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

На Залиха

AUX 12ASW-H12E4/LPR1DI

 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

22.490 ден

Compare
Шифра:AUX-01
Карактеристики:
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 00.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 00.00 kg
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 880 X 286 X 203 mm
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35-40 м2
Dimensions 88 × 28.6 × 20.3 cm
Потрошувачка:
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.11/3.83)
Моќност:
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3500.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/3500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1100 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1000 W
Перформанси:
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 520.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 00.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
Останато:
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35-40 м2
ФРЕОН: R32
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/3500 W
ФИЛТРИ: /

Најпродавани

Распродадено

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12CH35AERI R32

29.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
Распродадено

VIVAX ACP-12CH35AEVI R32

33.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
Распродадено

VIVAX ACP-24CH70AERI R32

56.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
vivax-12ch35rea
Распродадено

VIVAX ACP-12CH35REA

14.990 ден
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A (3.22/3.61)
 • Максимален капацитет на ладење: 3300.00 W
 • Mаксимален капацитет на греење: 3300.00 W
 • Работна температура: од -7 ℃ до 43 ℃
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
Распродадено

VIVAX ACP-12CH35AUJI R32

24.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
Распродадено

VIVAX ACP-24CH70AEQI R32

52.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка