Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

Out of stock

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60348BF

 • Вкупен волумен: 348 l
 • Капацитет на замрзнување: 4,5 kg/24h
 • Димензии (ВхШхД): 186×59,5×65 cm
 • Енергетска класа: A+
 • Потрошувачка на енергија kWh/год: 306
 • 3 години гаранција

16.700 ден

Compare
Шифра:KoncarFrK-05
 • Вкупен волумен: 348 l
 • Боја: Бела
 • Димензии (ВхШхД): 186×59,5×65 cm
 • Автоматско одледување на просторот за ладење
 • Рачно одледување на просторот за замрзнување
 • Регулација на температура
 • LED осветлување на внатрешноста
 • 4 стаклени полици во ладилникот
 • 2 стаклени полици во замрзнувачот
 • 1 сад за зеленчук (со контрола на влажност)
 • 2 сада за коцки мраз
 • Лопатка за мраз
 • Ногарки за нивелирање
 • Променлив смер на отварање на вратата
 • Разладно средство: R600a
 • Количина на разладното средство: 0,053 kg
 • Капацитет на замрзнување: 4,5 kg/24h
 • Климатска класа: T/SN
 • 1 компресор
 • Напон: 220-240 V~
 • Струја: 0,76 A
 • Енергетска класа: A+
 • Потрошувачка на енергија kWh/год: 306
 • Нето капацитет на ладилник (5°C): 230 l
 • Нето капацитет на замрзнувач: 106 l
 • Бучност: 41 dB(A)
 • Потрошувачка на енергија kWh/24 h: 0,838
 • Диманезии на спакуван производ: 192×66,4×72,8 cm
 • Маса на апаратот нето/бруто: 69/74 kg
 • Гaранција: 3години
Производител: Koncar
Боја: Бела
Висина: 180-200cm
Ширина: 60cm
Положба на замрзнувач: Доле
Тех. на ладење: автоматско отопување
Енергетска класа: A

Најпродавани

Комбиниран Фрижидер KONCAR HC1A 54 312BF

14.260 ден
 • Замрзнувачки дел доле
 • Боја: Бела
 • Енергетска класа: А+
 • 3 години гаранција

Комбиниран Фрижидер KONCAR HC1A 54 312SF

15.350 ден
 • Замрзнувачки дел доле
 • Боја: Сива
 • Енергетска класа: А+
 • 3 години гаранција

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60348BF

16.700 ден
 • Вкупен волумен: 348 l
 • Капацитет на замрзнување: 4,5 kg/24h
 • Димензии (ВхШхД): 186×59,5×65 cm
 • Енергетска класа: A+
 • Потрошувачка на енергија kWh/год: 306
 • 3 години гаранција

Комбиниран Фрижидер KONCAR HL1A 54 262.BF

10.860 ден
 • Замрзнувачки дел горе
 • Боја: Бела
 • Енергетска класа: А+
 • 3 години гаранција

Комбиниран Фрижидер KONCAR HL1A 54 262.BFN

10.860 ден
 • Вкупен корисен волумен: 216 l
 • Ладилник: 171 l
 • Замрзнувач: 42 l
 • Димензии (ВхШхД): 144x54x57 cm
 • 3 години гаранција

Комбиниран Фрижидер KONCAR HL1A 54 262.SF

11.830 ден
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Сива
 • Замрзнувачки дел горе
 • 3 години гаранција

Комбиниран фрижидер BOSCH KGN 33NLEB

32.999 ден
 • KGN33NLEB e seria 2, A++ ен. класа, самостоен фрижидер
 • NoFrost: целосна заштита од создавање на лед
 • MultiAirflow sistem: постојана циркулација на воздухот на сите нивоа за подолга свежина
 • LED внатрешно осветлување

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка