Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

Нема на залиха

Комбиниран фрижидер BOSCH KGV 33VW31S

 • Вкупен корисен волумен: 286 л.
 • Употреблив волумен ладење дел: 192 л.
 • Употреблив волумен **** замрзнувач: 94 л.
 • Капацитет на замрзнување: 7 kg / 24 часот
 • Гаранција: 5години

27.890 ден

Compare
Шифра:BoschFrK-02
 • KGV33VW31S e seria 4, A++ ен. класа,самостоен фрижидер со VitaFresh фиока
 • Low Frost-иновативна технологија на одмрзнување која штеди енергија со тивка работа на моторот
 • Ентериер со метални апликации
 • LED внатрешно осветлување во ладилникот
 • FreshSense-постојана температура во внатрешноста со технологијата на сензори
 • Електронско регулирање на температурата
 • Врати: бели, страници: бела боја
 • Ладилник дел:Автоматско одмрзнување во ладилникот, динамичко ладење со внатрешен вентилатор, 4 сигурносни полици од калено стакло, од кои 1 полица е EasyAccess, EasyAccess-полица на лизгач, држач за шишиња -хромиран,елегантен
 • Автоматско одмрзнување во ладилникот
 • Динамичко ладење со внатрешен вентилатор
 • 4 сигурносни полици од калено стакло, од кои 1 полица е EasyAccess
 • EasyAccess-полица на лизгач
 • Држач за шишиња -хромиран,елегантен
 • Систем за свежина:VitaFresh фиока со прилагодлива влажност – овошјето и зеленчукот остануваат свежи подолго
 • Замрзнувачки дел:Супер замрзнување можност за брзо замрзнување на нови и големи количини на храна, 2 полици за замрзнати производи од која 1 е BigBox, BigBox: голема фиока во замрзнувачот, календар за замрзнати производи
 • Технички информации: Вкупен корисен волумен: 286 л., употреблив волумен ладење дел: 192 л., употреблив волумен **** замрзнувач: 94 л., капацитет на замрзнување: 7 kg / 24 часот, издржливост при прекин на електрична енергија: 23 часa, климатска класа: SN-T, емисија на бучава: 39 dB (A) re 1 pW, годишна потрошувачка на енергија: 219kWh, димензии (В х Ш х Д): 176 x 60 x 65
 • Гaранција: 5години
Производител: Bosch
Боја: Бела
Висина: 180-200cm
Ширина: 60-70cm
Положба на замрзнувач: Доле
Тех. на ладење: low frost, автоматско отопување
Енергетска класа: A

Најпродавани

SAMSUNG RB34T602EB1/EK комбиниран фрижидер со долна комора

31.990 ден
 • Потрошувачка на ел. енергија 256 kWh/годишно
 • Капацитет на ладење 13 кг/24 часа
 • Нето запремнина 340L (228L+ 112L)
 • R600 Гас
 • ВxШxД 1853x595x658 мм
 • Гaранција: 5години

Комбиниран Фрижидер KONCAR HC1A 54 312BF

14.260 ден
 • Замрзнувачки дел доле
 • Боја: Бела
 • Енергетска класа: А+
 • 3 години гаранција

Комбиниран Фрижидер KONCAR HC1A 54 312SF

15.350 ден
 • Замрзнувачки дел доле
 • Боја: Сива
 • Енергетска класа: А+
 • 3 години гаранција

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60348BF

16.700 ден
 • Вкупен волумен: 348 l
 • Капацитет на замрзнување: 4,5 kg/24h
 • Димензии (ВхШхД): 186×59,5×65 cm
 • Енергетска класа: A+
 • Потрошувачка на енергија kWh/год: 306
 • 3 години гаранција

Комбиниран Фрижидер KONCAR HL1A 54 262.BF

10.860 ден
 • Замрзнувачки дел горе
 • Боја: Бела
 • Енергетска класа: А+
 • 3 години гаранција

Комбиниран Фрижидер KONCAR HL1A 54 262.BFN

10.860 ден
 • Вкупен корисен волумен: 216 l
 • Ладилник: 171 l
 • Замрзнувач: 42 l
 • Димензии (ВхШхД): 144x54x57 cm
 • 3 години гаранција

Комбиниран Фрижидер KONCAR HL1A 54 262.SF

11.830 ден
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Сива
 • Замрзнувачки дел горе
 • 3 години гаранција

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка