Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

На Залиха

Инвертер клима уред VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32

 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

29.990 ден

Compare
 • Енергетска класа на ладење: А+++
 • Енергетска класа на греење: А++
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Јонизатор
 • Инвертер клима уред
 • Енергетска класа на ладење: А+++
 • Енергетска класа на греење: А++
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • SEER: 8.5
 • SCOP: 4.6
 • Циркулација на воздух: 584m3/h
 • Температурен опсег на ладење и греeње:-15°C до +50°C
 • Ниво на бучава на внатрешна единица: 55dB
 • Ниво на бучава на надворешна единица: 62dB
 • R32 еколошки фреон
 • Надворешната единица има грејачи на компресор и кондензатор
 • Јонизатор

Најпродавани

VIVAX HOME вентилатор стоечки TF-61

2.100 ден
 • Гаранција: 1 година
 • Испорака: 48 часа

VIVAX WMH-2001B ѕидна греалка

3.390 ден
 • Гаранција: 1 година
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-12PT35AEHs мобилен клима уред

25.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-09CH25AEMIS R32

24.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-09CH25AEQI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

VIVAX ACP-18CH50AERI+ R32

45.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка