Due to the COVID 19 epidemic, orders may be processed with a slight delay

Search

100% Secure delivery without contacting the courier
Ви треба помош? +389 2 613 4641

Showing 1–12 of 22 results

Сортирај по

KONCAR Електричен шпорет SE 6040 V BR1

12.490 ден 10.990 ден
(0 Reviews)
 • Број на функции на рерната: 3 (0+3)
 • Димензии (ВхШхД): 85/60/60 cm
 • Енергетска класа: A
 • Волумен на рерната: 72 l
12.490 ден 10.990 ден
Распродадено

KONCAR Електричен шпорет ST 6040 KF.BR3

19.200 ден 16.890 ден
(0 Reviews)
 • Боја: бела
 • Приклучна сила:8,3 kW
 • Енергетска класа: A
 • 3 години гаранција
19.200 ден 16.890 ден
Распродадено

KONCAR Електричен шпорет ST 6040 KF.CRU4

21.930 ден 19.290 ден
(0 Reviews)
 • Дигитален дисплеј
 • Стаклокерамичка плоча
 • Енергетска класа: A
 • Ширина: 60cm
21.930 ден 19.290 ден

KONCAR Електричен шпорет ST 6040V.BR1

13.150 ден 11.570 ден
(0 Reviews)
 • Волумен на рерната: 65 l
 • Димензии (Ш x В x Д) 60 x 85 x 60 cm
 • Енергетска класа: A
 • Подесива висина за 2 см
13.150 ден 11.570 ден

KONCAR Машина за перење PR 06 5.FBN

12.840 ден 11.299 ден
(0 Reviews)
 • Број на вртежи: 600
 • Капацитет: 5 kg
 • Енергетска класа: A+
 • Електронско управување
 • Easy logic состав
12.840 ден 11.299 ден

KONCAR Машина за перење PR 10 6.FCD3N

13.450 ден 11.840 ден
(0 Reviews)
 • Број на вртежи (o/min): 800
 • Капацитет: 6 kg
 • Електронско управување
 • Easy logic состав (Eco-Logic)
13.450 ден 11.840 ден

KONCAR Машина за перење PR 10 7.FCD3N

15.580 ден 13.710 ден
(0 Reviews)
 • Број на вртежи (o/min): 1000
 • Капацитет: 7 kg
 • Електронско управување
 • Easy logic состав (Eco-Logic)
15.580 ден 13.710 ден

KONCAR Машина за перење PR 10 7.FCP3N

16.330 ден 14.370 ден
(0 Reviews)
 • Број на вртежи (o/min): 1000
 • Капацитет: 7 kg
 • Електронско управување
 • Easy logic состав (Eco-Logic)
16.330 ден 14.370 ден

KONCAR Машина за сушење SR 7VKP0

16.999 ден 14.960 ден
(0 Reviews)
 • Боја: Бела
 • Капацитет: 7кг
 • Начин на сушење: со кондензација
 • Енергетска класа: B
16.999 ден 14.960 ден

KONCAR Машина за сушење SR 7VTP2

25.550 ден 22.490 ден
(0 Reviews)
 • Боја: Бела
 • Капацитет на сушење: 7 kg
 • Енергетска класа: A
25.550 ден 22.490 ден

KONCAR Машина за сушење SR 8VKP0

18.100 ден 15.930 ден
(0 Reviews)
 • Боја: Бела
 • Капацитет на сушење: 1-8 kg
 • Енергетска класа: B
18.100 ден 15.930 ден

KONCAR Машина за сушење SR 8VTP2

27.530 ден 24.230 ден
(0 Reviews)
 • Боја: Бела
 • Капацитет на сушење: 8 kg
 • Енергетска класа: B
 • Електронско управување
 • 15 програми на сушење
27.530 ден 24.230 ден

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка