Due to the COVID 19 epidemic, orders may be processed with a slight delay

Search

100% Secure delivery without contacting the courier
Ви треба помош? +389 2 613 4641

Showing all 4 results

Сортирај по

GORENJE Бојлер за бања TG 50NG

6.730 ден 5.850 ден
(0 Reviews)
 • Бела: боја
 • Волумен: 47,5 l
 • Монтажа: на зид
 • Јачина: 2000 W
6.730 ден 5.850 ден

GORENJE Машина за сушење DE7B

23.570 ден 19.690 ден
(0 Reviews)
 • Боја: Бела
 • Капацитет на сушење: 7 kg
 • Енергетска класа: B
23.570 ден 19.690 ден

GORENJE Машина за сушење DE8B

25.300 ден 20.990 ден
(0 Reviews)
 • Боја: Бела
 • Капацитет на сушење: 8 kg
 • Енергетска класа: B
25.300 ден 20.990 ден

GORENJE Машина за сушење DP7B

21.400 ден 18.590 ден
(0 Reviews)
 • Боја: Бела
 • Капацитет на сушење: 7 kg
 • Енергетска класа: B
21.400 ден 18.590 ден

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка