Due to the COVID 19 epidemic, orders may be processed with a slight delay

Search

100% Secure delivery without contacting the courier
Ви треба помош? +389 2 613 4641

Showing 1–12 of 19 results

Сортирај по

BOSCH Електричен шпорет HKA 090150

31.500 ден 27.690 ден
(0 Reviews)
 • Волумен на рерната: 66 l
 • Халогенско осветлување
 • 1 x емајлирана тепсија за печење, 1 x грил, 1 x универзална тепсија
 • Енергетска класа: A
31.500 ден 27.690 ден
Распродадено

BOSCH Електричен шпорет HKN 390150

40.900 ден 35.999 ден
(0 Reviews)
 • Волумен на рерната: 66 l
 • Халогенско осветлување
 • 1 x емајлирана тепсија за печење, 1 x грил, 1 x универзална тепсија
 • Енергетска класа: A
40.900 ден 35.999 ден

BOSCH Електричен шпорет HKN 39A121

38.480 ден 33.860 ден
(0 Reviews)
 • Боја : бела
 • 1 x решетка, 1 x универзална тава за печење
 • 3D hot air – печење на 3 нивоа истовремено
 • Енергетска класа: A
38.480 ден 33.860 ден
Распродадено

BOSCH Комбиниран шпорет HXN 390G50H

41.200 ден 36.260 ден
(0 Reviews)
 • Мултифункционална 3D Comfort рерна
 • 3 плин 1 струја
 • 7 функции
 • Рерна: 66 l
41.200 ден 36.260 ден

BOSCH Машина за перење WAJ 20061BY

26.500 ден 22.650 ден
(0 Reviews)
 • Лесен за користење LED дисплеј со контрола на допир
 • AntiVibration design ™: екстремно стабилна и тивка работа благодарејќи на специјалната заштита од вибрации
 • Капацитет: 7 kg
 • Енергетска класа: A +++
26.500 ден 22.650 ден

BOSCH Машина за перење WAJ 20061BY

26.500 ден 22.650 ден
(0 Reviews)
 • Број на вртежи: 1000rpm
 • Лесен за користење LED дисплеј со контрола на допир
 • AntiVibration design ™: екстремно стабилна и тивка работа благодарејќи на специјалната заштита од вибрации
 • Капацитет: 7 kg
 • Енергетска класа: A +++
26.500 ден 22.650 ден

BOSCH Машина за перење WAJ 24062BY

27.750 ден 24.420 ден
(0 Reviews)
 • Број на вртежи: 1200rpm
 • Волумен на бубањот: 55 l
 • Капацитет: 7 kg
 • Енергетска класа: A +++
27.750 ден 24.420 ден

BOSCH Машина за перење WAN 24061BY

30.380 ден 25.999 ден
(0 Reviews)
 • Број на вртежи: 1200rpm
 • Волумен на бубањот: 55 l
 • Капацитет: 8 kg
 • Енергетска класа: A+++
30.380 ден 25.999 ден

BOSCH Машина за перење WAN 24263BY

31.100 ден 27.370 ден
(0 Reviews)
 • Број на вртежи: 1200rpm
 • Капацитет: 8 kg
 • Енергетска класа: A+++
31.100 ден 27.370 ден

BOSCH Машина за перење WAN 28160BY

36.360 ден 31.990 ден
(0 Reviews)
 • Бучност 52 dB(A)
 • Вртежи во минута 1400 obr/min
 • Капацитет: 8 kg
 • Енергетска класа: A +++
 • Гаранција: 5години
36.360 ден 31.990 ден

BOSCH Машина за перење WAN 28262BY

36.480 ден 32.100 ден
(0 Reviews)
 • Бучност 52 dB(A)
 • Вртежи во минута 1400 obr/min
 • Капацитет: 8 kg
 • Енергетска класа: A +++
 • Гаранција: 5години
36.480 ден 32.100 ден

BOSCH Машина за перење WAU 28R60BY

47.700 ден 41.980 ден
(0 Reviews)
 • Бучност 48 dB(A)
 • Вртежи во минута 1400 obr/min
 • Капацитет: 9 kg
 • Енергетска класа: A +++
 • Гаранција: 5години
47.700 ден 41.980 ден

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка