Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

Showing 13–24 of 33 results

Сортирај по

VIVAX ACP-12CH35AEQI R32

23.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
23.990 ден

VIVAX ACP-12CH35AERI R32

29.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
29.990 ден

VIVAX ACP-12CH35AERI SILVER MIRROR

30.990 ден
 • Гаранција: 5 години
 • Испорака: 48 часа
30.990 ден

VIVAX ACP-12CH35AERI R32 GOLD

29.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
29.990 ден

VIVAX ACP-12CH35AEVI R32

37.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
37.990 ден

VIVAX ACP-12CH35AUJI R32

24.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
24.990 ден

VIVAX ACP-12CH35AULI R32

19.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
19.990 ден

VIVAX ACP-12CH35REA

14.990 ден
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A (3.22/3.61)
 • Максимален капацитет на ладење: 3300.00 W
 • Mаксимален капацитет на греење: 3300.00 W
 • Работна температура: од -7 ℃ до 43 ℃
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
14.990 ден

VIVAX ACP-12CT35AERI

49.000 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
49.000 ден

VIVAX ACP-12CTIFM35AERI

18.500 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
18.500 ден

VIVAX ACP-18CH50AEMI R32

38.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
38.990 ден

VIVAX ACP-18CH50AEQI R32

38.990 ден
 • Гаранција: 3 години
 • Испорака: 48 часа
38.990 ден

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка