Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

Showing all 2 results

Сортирај по

Vivax ледомат IM-122T

7.500 ден
 • Капацитет на садот за вода 2,4л
 • Капацитет 12кг/ден
 • Сад за лед 0,7кг
 • Индикатор за нивото на водата во садот
 • Корпа за мраз
 • Циклус за создавање на мраз 6 до 7 минути
 • 90 коцки мраз по циклус
7.500 ден

Vivax ледомат IM-123B

7.500 ден
 • Капацитет на резервоарот за вода 2,4л
 • Капацитет за правење на мраз 12кг/ден
 • Резервоар за мраз 0,7кг
 • Индикатор за нивото на водата во резервоарот
 • Индикатор за нивото на мраз
 • Лопатка и корпа за мраз
7.500 ден

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка